Skip to content
Kako pokrenuti profitabilan online posao po svom
Kako pokrenuti profitabilan online posao po svom
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Na kraju teksta preuzmi besplatan e-book u kojem ćeš pronaći 7 provjerenih koraka i uspješno kreiraj online posao po svom.

Do sada je više od 200 genijalnih polaznika prošlo kroz #radimposvom START, video online program kroz koji freelancerima i malim poduzetnicima pomažem iskoristiti puni potencijal online svijeta i pokrenuti profitabilan (online) posao koji čini pozitivnu razliku unutar zajednice.


Je li moguće raditi po svom?

Moji klijenti su kreirali vlastiti online posao iz nule, dali otkaz ili pak osigurali dodatni izvor prihoda i razinu sigurnosti za sebe i svoju obitelj.

No, krenimo redom. Prije svega, pretpostavljam da si ovdje jer želiš iskoristiti potencijal online svijeta, izgraditi vlastiti online posao i živjeti od onoga što voliš, no ne znaš kako ili od čega krenuti.

Osobno, tijekom studija nisam znala što želim, a to se nije promijenilo ni s diplomom, zbog čega sam kao inženjerka elektrotehnike odlučila riskirati i testirati neke neočekivane poslove. Između ostalog, tako sam radila kao voditeljica projekata, konzultantica za korisničko iskustvo i poslovna trenerica. Danas imam više od 2.500 sati iskustva rada u poslovnoj edukaciji.


Kako raditi po svom?

U online svijet ušla sam kroz pisanje tekstova za blog i nisam mogla ni sanjati da će ta ista platformama jednog dana prerasti u online posao.

Nakon što sam godinama kreirala sadržaj za vlastite i druge portale, surađivala sa sjajnim brendovima, izdala dva e-booka, držala predavanja na lokalnim i regionalnim konferencijama (među kojima je i TEDx) i okupila online zajednicu – odlučila sam podijeliti stečeno znanje o online svijetu i pokrenuti #radimposvom program.

Sve to dogodilo se zahvaljujući procesu koji u današnjem videu želim podijeliti s tobom. Unutar videa saznat ćeš kako uspješno primijeniti sljedećih 7 koraka koji stoje između tebe i posla po tvom.Ako imaš ideju o proizvodu, usluzi ili platformi koju želiš kreirati – tu sam kako bih ti rekla da je imaš s razlogom. Svaka ideja koju imaš, svaki talent koji si dobila, samo čeka na trenutak u kojem ćeš reći – zašto ne ja?

Online svijet i poduzetništvo danas su kreativniji, izazovniji i dostupniji nego ikada do sada i ti apsolutno imaš sve što je potrebno da kreiraš samo svoju definiciju uspjeha.

U svemu, tako i u poduzetništvu, postoje provjereni alati i strategije koje će ti pomoći da brže i uz manje stresa dođeš do željenog cilja.

Zato preuzmi potpuno besplatan e-book u kojem ćeš pronaći #radimposvom strategiju i 7 provjerenih koraka do uspješnog biznisa po tvom.

Navijam za tebe.

Živi i radi po svom

…jednostavnije je nego što se čini. Prijavi se na tjedni newsletter i saznaj kako.

Prijavi se na newsletter