Skip to content
Kako pokrenuti profitabilan online posao po svom
Kako pokrenuti profitabilan online posao po svom
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Više od 150 polaznika prošlo je kroz program #radimposvom AKADEMIJA

Do sada je više od 150 genijalnih polaznika prošlo kroz program #radimposvom akademija. Akademija je offline i online program kroz koje freelancerima i malim poduzetnicima pomažem iskoristiti puni potencijal online svijeta i pokrenuti profitabilan (online) posao koji čini pozitivnu razliku unutar zajednice.

Popriličan broj genijalnih polaznika je u međuvremenu dao otkaz i uspješno počeo raditi nešto svoje.

No, krenimo redom. Prije svega, pretpostavljam da si ovdje jer želiš iskoristiti potencijal online svijeta, zarađivati online i živjeti od onoga što voliš. No, ne znaš kako ili od čega krenuti.

Osobno, tijekom studija nisam znala što želim, a to se nije promijenilo ni s diplomom. Zbog toga sam kao inženjerka elektrotehnike (i štreberica) odlučila riskirati i testirati neke neočekivane poslove. Između ostalog, tako sam radila kao voditeljica projekata, konzultantica za korisničko iskustvo i poslovna trenerica.

U online svijet ušla sam kroz pisanje tekstova za blog. Nisam mogla ni sanjati da će ta ista platformama prerasti u biznis i danas obuhvaćati sve formate sadržaja, online i offline edukativne programe. Kao ni da ću kroz nju pomagati kreativcima, freelancerima,  malim poduzetnicima i drugim genijalnim ljudima realizirati njihov #radimposvom scenarij.

Sve to se dogodilo zahvaljujući procesu koji u današnjem videu želim podijeliti s tobom. Unutar videa saznat ćeš kako uspješno primijeniti sljedećih 7 koraka koji stoje između tebe i posla po tvom:

  1. Saznaj što želiš
  2. Istraži svoje ljude
  3. Odaberi pravi proizvod ili uslugu
  4. Kreiraj sadržaj
  5. Izgradi zajednicu
  6. Fokusiraj se na prodaju
  7. Ponovi

Ako imaš ideju o proizvodu, usluzi ili platformi koju želiš kreirati – tu sam kako bih ti rekla da je imaš s razlogom.

Svaka ideja koju imaš, svaki talent koji si dobila, samo čeka na trenutak u kojem ćeš reći – zašto ne ja?

Online svijet i poduzetništvo danas su kreativniji, izazovniji i dostupniji nego ikada do sada. I ti apsolutno imaš sve što je potrebno da kreiraš samo svoju definiciju uspjeha.

U svemu, tako i u poduzetništvu, postoje provjereni alati i strategije koje će ti pomoći da brže i uz manje stresa dođeš do željenog cilja.

Ako želiš, preuzmi potpuno besplatan e-book u kojem ćeš pronaći #radimposvom strategiju i 7 provjerenih koraka do uspješnog (online) biznisa.

Navijam za tebe.

Živi i radi po svom

…jednostavnije je nego što se čini. Prijavi se na tjedni newsletter i saznaj kako.

Prijavi se na newsletter