Skip to content

Kako pokrenuti profitabilan online posao po svom

Više od 150 polaznika prošlo je kroz program #radimposvom AKADEMIJA

Do sada je više od 150 genijalnih polaznika prošlo kroz program #radimposvom akademija. Akademija je offline i online program kroz koje freelancerima i malim poduzetnicima pomažem iskoristiti puni potencijal online svijeta i pokrenuti profitabilan (online) posao koji čini pozitivnu razliku unutar zajednice.

Popriličan broj genijalnih polaznika je u međuvremenu dao otkaz i uspješno počeo raditi nešto svoje.

No, krenimo redom. Prije svega, pretpostavljam da si ovdje jer želiš iskoristiti potencijal online svijeta, zarađivati online i živjeti od onoga što voliš. No, ne znaš kako ili od čega krenuti.

Osobno, tijekom studija nisam znala što želim, a to se nije promijenilo ni s diplomom. Zbog toga sam kao inženjerka elektrotehnike (i štreberica) odlučila riskirati i testirati neke neočekivane poslove. Između ostalog, tako sam radila kao voditeljica projekata, konzultantica za korisničko iskustvo i poslovna trenerica.

U online svijet ušla sam kroz pisanje tekstova za blog. Nisam mogla ni sanjati da će ta ista platformama prerasti u biznis i danas obuhvaćati sve formate sadržaja, online i offline edukativne programe. Kao ni da ću kroz nju pomagati kreativcima, freelancerima,  malim poduzetnicima i drugim genijalnim ljudima realizirati njihov #radimposvom scenarij.

Sve to se dogodilo zahvaljujući procesu koji u današnjem videu želim podijeliti s tobom. Unutar videa saznat ćeš kako uspješno primijeniti sljedećih 7 koraka koji stoje između tebe i posla po tvom:

  1. Saznaj što želiš
  2. Istraži svoje ljude
  3. Odaberi pravi proizvod ili uslugu
  4. Kreiraj sadržaj
  5. Izgradi zajednicu
  6. Fokusiraj se na prodaju
  7. Ponovi

Ako imaš ideju o proizvodu, usluzi ili platformi koju želiš kreirati – tu sam kako bih ti rekla da je imaš s razlogom.

Svaka ideja koju imaš, svaki talent koji si dobila, samo čeka na trenutak u kojem ćeš reći – zašto ne ja?

Online svijet i poduzetništvo danas su kreativniji, izazovniji i dostupniji nego ikada do sada. I ti apsolutno imaš sve što je potrebno da kreiraš samo svoju definiciju uspjeha.

U svemu, tako i u poduzetništvu, postoje provjereni alati i strategije koje će ti pomoći da brže i uz manje stresa dođeš do željenog cilja.

Ako želiš, preuzmi potpuno besplatan e-book u kojem ćeš pronaći #radimposvom strategiju i 7 provjerenih koraka do uspješnog (online) biznisa.

Navijam za tebe.